Cum functioneaza

SportAnalytik este un program destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani, care se bazează pe 9 teste simple pentru a le identifica aptitudinile fizice si sporturile potrivite lor.

În timpul unui eveniment, copiii parcurg probe distractive in urma carora descopera abilitatile lor native, precum coordonare, flexibilitate, agilitate, forta, rezistenta sau abilitati tactice.

Pentru fiecare proba si copil realizam o evaluare individuala pe care o comparam cu cerintele specifice fiecarui sport. In urma rezultatelor obtinute, generam un raport personalizat in care se regasesc abilitatile sportive native ale fiecarui copil si sporturile potrivite acestora, inclusiv date de contact ale unor cluburi sportive din regiune.

Metodologia SportAnalytik a fost creată în colaborare cu Prof. Univ. Dr. Tomas Peric, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Universitatea Charles din Praga, expert internațional în acest domeniu. Impreuna cu acesta lucram incontinuu la imbunatatirea si optimizarea metodelor folosite.

Disciplinele au fost alese pentru a acoperi toate segmentele de abilități fizice - forța, rezistența, viteza, coordonarea, flexibilitatea și combinația dintre ele. Toate testele au fost concepute astfel încât să aibă un grad ridicat de fiabilitate și valabilitate, astfel încât să măsoare exact ceea ce se doreste.

Scopul SportAnalytik nu este acela de a selecta sportivii profesioniști, ci de a aduce bucurie fiecărui copil prin descoperirea talentului lor sportiv.


Testam abilitatile fizice si tactice
prin 9 teste simple

Tip somatic

Abilitati Tactice

Viteza

Explozie

Forta

Rezistenta

Coordonare

Echilibru

Flexibilitate

Ondrej Synek tată și dublu olimpic medaliat
Fiica cea mare, Alice, urmează să împlinească 5 ani și sunt interesat să văd care este sportul recomandat pentru ea. Desigur, o să îi încurajez mereu pe ambii copii ai mei să aleagă activitățile care le plac lor.
Filip Jicha jucătorul anului la handbal în 2010, THW Kiel
Participanții acesta din campul de handbal au fost testați pentru a vedea care sunt predispozițile lor către sport. Rezultatele au arătat zonele în care ar trebui să se antreneze mai mult, ceea ce înseamnă că a adăugat un plus de valoare sportivilor.
doc. PaedDr. Tomas Peric, Ph.D. epartment Head, autorul cărții "Selection of sport talents"
Am urmărit domeniul de selecție a talentelor sportive timp de 25 de ani, iar SportAnalytik este un proiect curat pentru publicul larg, care folosește metodologia de identificare a talentelor folosind o metoda științifică.

Rapoarte personalizate
pentru fiecare copil